Laddercompetitie – inschrijven

Je kunt je opgeven voor de laddercompetitie door onderstaand formulier in te vullen. Je zult dan op korte termijn door de competitieleider ingedeeld worden. Je kunt de indeling ten alle tijden bekijken op deze site.

Het principe van deze competitie is gestoeld op de welbekende ‘ladder’. Iedereen heeft een plek op de ladder, die initieel door loting bepaald wordt, maar wie aan het eind van het seizoen bovenaan staat heeft gewonnen.

Je beklimt de ladder door spelers die boven jou op de ladder staan ‘uit te dagen’. Dat kan op ieder moment, maar het kan uiteraard ook heel goed op bijvoorbeeld de donderdagavond of maandag ‘toss’-avond.
Door een wedstrijd te winnen van een hogergeplaatste speler stijg je plekken op de ladder: net zoveel plekken als dat je tegenspeler boven jou stond, maar met een maximum van drie tegelijk.

Het maakt bovendien niet uit of je nu liever dubbel- of enkelspel bedrijft: alle partijen kunnen meedoen in de competitie. Sterker nog, het maakt ook niet uit wat voor formaat (best-of-three, meeste gewonnen games) je speelt, zolang je met je tegenstander(s) voor aanvang maar afspreekt of de partij meedoet voor de ‘ladder’.

Inschrijven kan tot en met het openingstoernooi op 1 april. De initiële ladder wordt vervolgens door loting bepaald. Later inschrijven mag ook, maar dan wordt je onderaan de ladder geplaatst.

Graag zien we je inschrijving tegemoet!