Trainer

De tennistrainer van TV Mildam stelt zich voor:

Mijn naam is Lucian Hoogenboom, ik ben 19 jaar en ik woon in Emmeloord. Ik zit nu in mijn laatste jaar van het CIOS in Heerenveen waar ik momenteel ook de Masterclass volg. Verder ben ik dit jaar ook bezig met het behalen van mijn TT4 diploma. Mijn TT3 diploma heb ik vorig jaar gehaald. Zelf voetbal ik 3 keer in de week bij Flevoboys en train ik 1 keer per week met tennis.

Aankomend zomerseizoen ga ik met een vriendenteam bij Ten Woude competitie spelen op zondag, 5e klasse heren.

Ik heb vorig zomerseizoen bij 2 tennisclubs les gegeven (Terkaple & Giethoorn) en heb in de winter bij Ten Woude in Heerenveen en ook bij Giethoorn lesgegeven. Dit waren mijn 1e clubjes na het behalen van mijn TT3 diploma waar ik zelfstandig heb lesgegeven. Dat was voor mij ook een leuke kans om ervaring op te doen over het lesgeven en mijzelf te ontwikkelen als tennistrainer.

Zelf probeer ik altijd een leuke en leerzame les te geven om ervoor te zorgen dat ik iedereen wat kan leren op een leuke manier. Ik vind de fun-factor vooral belangrijk, omdat je het meeste leert als je het naar je zin hebt. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat merkt dat je steeds iets beter wordt.

Ik kijk er weer naar uit om op een nieuwe club aan nieuwe mensen les te mogen geven en weer wat extra ervaring op te doen!

Tot op de banen in Mildam!