Inloopavond

UitgesteldDe inloopavond zoals aangekondigd in de dorpskranten wordt in verband met de maatregelen omtrent het corona virus uitgesteld. Een nieuwe datum volgt.

TV Mildam organiseert op maandag 30 maart een inloopavond speciaal voor jou, je familie en vrienden. Kom ook, en ervaar hoe het is om tennis te spelen op ons park!

Het tenniscomplex van TV Mildam ligt op een prachtige locatie, verscholen tussen de bomen naast de IJsbaan en voetbalvelden. De vereniging beschikt over drie gravelbanen en een oefenkooi. Met ongeveer 100 leden is dat een ware luxe. Naast vrij spelen wordt er lesgegeven, toernooien georganiseerd, en worden er zo’n 10 teams afgevaardigd in de verschillende KNLTB competities – zowel heren, dames als jeugdteams.

Juist omdat we zo verscholen liggen, willen we iedereen graag attenderen op het bestaan van de mogelijkheid tot het spelen van tennis in uw eigen dorp. Op 30 maart organiseert TV Mildam daarom een inloopavond. De perfecte kans om de liefde voor tennis te delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen, of juist om kennis te maken met de leukste sport ter wereld. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom om een balletje te slaan.

Dus zegt het voort en neem zoveel mogelijk mensen mee! Zien we je dan?