Tennislessen

Wij geven onze leden de mogelijkheid om tennisles te nemen, op het gewenste niveau.
De tennislessen worden verzorgd door tennisschool In To Tennis van Jeroen Veldhuizen.

Format
De tennislessen worden verzorgd op donderdagmiddag (vanaf ca. 16.00 uur voor de jeugd) en donderdagavond (senioren).
Er worden 15 tennislessen gegeven. Circa 10 hiervan zijn voor de zomervakantie en 5 erna. De lessen starten normaliter begin april.

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van de lesduur (40 of 50 minuten) en het aantal deelnemers. Bij 4 of 5 deelnemers is bijvoorbeeld een les van 40 minuten meer passend, bij 6 of meer deelnemers in een groep kan beter een les van 50 minuten worden gehanteerd. Voor de jeugd zal het lesgeld ongeveer tussen €80-100 liggen en voor de senioren tussen €100-120. Let op: Alle genoemde lesgelden zijn streefbedragen! De prijzen van het lesgeld zijn sterk afhankelijk van de lesduur en het aantal lessers per groep.

Opgeven
Wanneer je lid bent en wilt opgeven voor de lessen in 2022, dan doe je dat bij ondergetekende. De lessen starten vanaf 14 april. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk informatie over de startdatum en het tijdstip waarop er gelest zal worden.

Ben je nog geen lid van TV Mildam, maar wil je graag lid worden en gebruik maken van de tennislessen, meld je dan hier aan: lid worden.

Voor vragen kunt u terecht bij Agnes Beerda via a.beerda3@gmail.com

Alg 11