Trainer

De tennistrainer van TV Mildam, Jeroen Veldhuizen, stelt zich voor:

Hallo allemaal,
Het afgelopen zomerseizoen en deze winter heb ik de tennislessen namens de tennisschool van Luuk verzorgd. Hij kon zijn drukke werkzaamheden in Appelscha niet meer combineren met lesgeven. Deze situatie zal de komende tijd niet veranderen en daarom is in overleg besloten dat met ingang van dit zomerseizoen de lessen ingevuld blijven door mij en mijn tennisorganisatie ‘In To Tennis’. Een organisatorische verandering, met hopelijk in de praktijk voor sommigen een inmiddels bekend gezicht.
Misschien is het leuk als ik bij deze probeer jullie een beter beeld te geven van mijzelf en In To Tennis. Zelf ben ik mijn hele tennisleven al in de omgeving actief. Als jeugdspeler ben ik begonnen in Noordwolde en heb ik al vrij snel de overstap gemaakt naar de tennisschool van Freek Bokma in Wolvega en daar tennis ik nog steeds.
Door die binding met tennis in de regio vind ik het extra leuk dat ik hier nu zelf de lessen mag verzorgen. Hiermee ben ik een jaar of 13 geleden begonnen. Eerst onder de vlag van het Racket en Health Centre en PRO tennis bij verenigingen in de omgeving en sinds 7 jaar zelfstandig onder de noemer In To Tennis. Inmiddels verzorg ik samen met een team van 4 leraren de lessen bij een 9-tal verenigingen, waarbij ik mijn eigen lessen concentreer in en rond de gemeente Weststellingwerf.
En nu dus ook bij jullie in Mildam. Waar ik natuurlijk hoop dat we elkaar treffen tijdens de lessen op de donderdag. En waar ik hoop de positieve lijn van Luuk door te trekken en wellicht iets toe te voegen door samen te werken in de regio. Hopelijk treffen we elkaar snel op de baan.