Jeugd tot en met 18 jaar mag onder voorwaarden weer sporten

De KNLTB heeft afgelopen vrijdag een protocol en stappenplan gedeeld waarmee tennisverenigingen jeugd tot en met 18 jaar onder voorwaarden weer kan laten tennissen. Het bestuur van TV Mildam heeft de intentie om dit ook voor onze jeugd mogelijk te maken.

In de praktijk betekent dit dat we de lessen voor de jeugd weer willen opstarten. Omdat de omstandigheden waaronder les gegeven wordt veranderd zijn, vragen we ouders om de inschrijving voor de lessen te bevestigen of opnieuw te doen.
Aanmelden kan bij Agnes Beerda; gelieve dit te doen voor 4 mei.
Dit betekent ook dat jeugd die zich eerder niet had aangemeld, zich alsnog kunnen aanmelden voor de lessen.
Tijdens de lessen zal het protocol, zoals opgesteld door de KNLTB, zoveel mogelijk gevolgd worden. De tennisleraar heeft een belangrijk rol in de uitvoering, maar de lessers uiteraard ook. Informatie over het protocol vind je hier: https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/
 
Het starten van de lessen is onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente Heerenveen en de medewerking van de tennisleraar. De startdatum van de lessen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
 
Belangrijk: vrij tennissen is nog steeds niet toegestaan, en het sportpark blijft voorlopig gesloten voor ouders en andere volwassenen.